Maraton over. Simt oboseala. Am inceput pe 1 martie 2009 si am cam terminat pe 1 iunie- cam 2 luni de maraton. Sunt multe lucruri de scris, de gandit, am invatat mult si au fost si timpuri grele, despre care nu am scris. Multe lucruri au fost confuze, dar unul, unul cu siguranta nu este confuz.
Acela ca Dumnezeu a fost cu mine, m-a purtat de-a lungul acestui maraton - si ce bine vede inima mea acest lucru. Sunt multumitor pentru Harul lui, pentru purtarea Lui de grija, si toata Slava este a Lui.
"Caci Eu stiu gandurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.
Voi Ma veti chema si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima.
In categoria "Oameni si locuri" vor intra si urmatoarele saptamani, in care voi vizita in mai in treacat sau mai mult diverse orase din patrie. Il numesc "maraton" pentru ca asa va fi, de fapt asa este. Pentru inca ceva vreme voi fi in fiecare zi in alt oras.... Pozele sunt facute cu telefonu. Aparat n-am. Primesc donatii:))
x-) Pentru cei care sunt noi pe blog si nu stiu ce e cu postul asta - este un post gigant. Si se citeste de jos in sus pentru fiecare titlu.
Nu, nu am terminat maratonul, doar am avut o scurta pauza. Dar este pe final – si alerg ultimii cativa km.
Orasul 20 -GALATI
Nu este prima oara in Galati dar de fiecare data cand merg imi place. Combinatul siderurgic Galati (fost Sidex- actual Acelor Mittal) da un aer cel putin distinct orasului. La propriu.
In Galati pare ca in fiecare zi este concediu, mai ales cand mergi pe faleza, la un restaurant pe dunare, seara - nu stiu - are un aer cel putin romantic.
Din pacate nu m-am putut intalni cu bunul meu prieten Vali - un om deosebit, care m-a ajutat mult in timp de nevoi. Multumesc Domnului pentru Vali.
Poze am pe telefon, da mi-am pierdut ambele incarcatoare. Asa ca deocamdata ramane text.
In topul oraselor, in ciuda combinatului, Galati ocupa locul 3.
Orasul 19 - BRASOV
Il mai pun odata la socoteala pentru ca practic am fost acolo. Treziri matinale si alte chestii. A fost mai interesant acum, rabdarea mi-a fost testata mai puternic iar in gara din BV mi s-a intamplat ceva fain.
2 cersetori mici pe peron – vindeau ziare si mi-au propus si mie un "deal". Am refuzat politicos, atunci mi-au cerut bani direct, fara sa imi dea ceva in schimb. Am refuzat, dar am facut ceva, ce mai facusem odata. Si m-au recunoscut! Ce am facut acum le-a trezit amintirea. Imi zicea fata (clasa a V-a): Te stiu nenea! Te-am mai vazut... mai stii atunci cand... si tot asa mi-ai zis ca acum, si tot asa ai facut ca si acum. Eu nu prea imi aminteam, dar parca era ceva acolo… foarte vag. Foarte tare. Am discutat cu ei (fata in clasa a V-a si frac-su in clasa a III-a). Fata mi s-a parut foarte matura in gandire si foarte desteapta, dar baiatul parea un fel de neanderthal cam necomunicativ si pierdut in spatiu. Oare asa ramanem si dupa ce crestem? :)
Nu vreau sa par laudaros si nici sa fiu laudaros - decat la adresa altora, dar m-am bucurat foarte mult sa fiu recunoscut pentru ceva ce am facut, probabil la 6 luni de la infaptuire, de catre cineva cu cel mai mizer statut social, care totusi sa exprime bucurie ca ma intalneste, iar comportamentul meu sa fie acelasi indiferent de om sau de circumstanta. I-am multumit lui Dumnezeu pentru lucrul acesta, pentru ca mai ales in cazuri din astea El merita toata toata slava.
Apoi, dupa ce am ajuns noapte in Buc. am petrecut o jumatate de noapte in Irish pub cu prieteni vechi discutand amintiri apuse si semi-apuse precum si planuri de viitor. Cealalta mai putin de jumatate de noapte am dormit-o.
Orasul 18 - RASNOV
Din Brasov am plecat o zi la Rasnov, la constructia pdf - http://www.pdf.ro
Cam asa arata casuta din padure construita de baieti. Am asistat la ridicarea cladirii principale din constructia noastra.
Casuta din padure
Eberhard Beck - neobosit.
Libertate!
"Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n'are de ce să-i fie ruşine, şi care împarte drept Cuvîntul adevărului."
(2 Tim 2:15)
Orasul 17 - BARLAD
Ce sa fie orare in Barlad? Nici nu prea stiam bine unde e pe harta.
Am intalnit un domn si am luat masa cu el, cam 2 ore. Majoritatea dintre noi, avem diferite prejudecati naturale fata de diferiti oameni, pe care ii vedem. . Cum zice si profetul Samuel "...Domnul nu se uită la ce se uită omul; omul se uită la ceea ce izbeşte ochii, dar Domnul se uită la inimă" (1 Samuel 16:7).
Am descoperit pe parcursul discutiei ca a citit mult mai mult decat mine, este casatorit, are cam 50-60 de ani, nu are copii, iar sotia lui este profesoara de lb.&lit. romana. Mi-am imaginat ca are acasa mii de carti citite - si mi-a confirmat.
Omul credea ca am citit si eu si a incercat de cateva ori sa duca discutia la un alt nivel - mai sus, mai vast, mai profund - despre cativa autori - despre care din pacate eu nici nu auzisem.
Am discutat despre Dumnezeu, mantuire, Biblie si despre Mircea Eliade. Apoi despre pictori, apoi despre altii - nu mai stiu cum ii cheama. Timpul a trecut repede si am plecat.
Fantastic. Barlad - izvor de cultura.
In gara langa mine a stat un tip cu tricoul asta:
Norocosu'
Am tot gandeam sa il intreb de ce se simte norocos, in ideea ca voi intra in discutie cu el. Nu am facut-o si am preferat sa lenevesc pe banca in open-space-ul de asteptare din Barlad. A pecat si nici macar nu stiu unde a mers.
Poza asata este de pe net, (nu am reusit sa fac poze asa frumoase cu aparatul meu de telefonie mobila), dar este sugestiva.
"Pentru bine, pentru rau
Pentru ce-ai facut prin mine,
Pentru binecuvantari prin har, suferinte si suspine
Eu te laud Domnul meu."
In drum spre we/casa?
Maratonul este pe cale sa se termine, inca 3-4 orase si gata.
Ce nu prea am scris ca sa nu ocup locul este ca peste tot pe unde am fost am avut discutii despre lucrurile cu adevarat importante in viata cu localnicii. Am intalnit foarte multi oameni pe unde am fost si unii au fost deschisi sa asculte despre Dumnezeu, iar eu i-am ascultat pe ei.
Un domn din Odorheiul Secuiesc insa m-a impresionat prin deschiderea cel mai mult. M-a intrebat despre mantuire, despre relatia cu Dumnezeu si am povestit.
Cu toate ca pana acum a fost greu si peste tot exista motive sa te plangi, ba de und, ba de alta, in Psalmul 50 zice asa " Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulţămiri, şi împlineşte-ţi juruinţele făcute Celui Prea Înalt." Multumesc.
Orasul 16 - Miercurea Ciuc
Am sters ce scrisesem despre Miercurea Ciuc pentru ca era putin relevant. In schimb voi scrie lucruri mai relevante
- in Octombrie e un mare festival catolic, unde au fost anul trecut 700.000 de oameni. Sunt unii, care cica vin pe jos din Ungaria! (3 saptamani)
- in iunie este festivalul celor 1000 de fete :D - adica 1000 de fete se imbraca traditional si prezinta tot felul de dansuri. Tineri de prin alte zone/sate vin si ei si se uita la fetele astea pregatite pentru casatorie... si daca apreciaza dansul le invita in satul lor pentru cursuri :)
- oamenii din toata zona Harghita sunt putini, peisajul este exceptional, le place hreanul si patrunjelul. Am fost cu ei la masa si mi-au povestit despre hrean si patrunjel cum te tin in forma pana la batranete, apa termala bai de sulf. Pareau destul de vigorosi si cei mai in varsta.
- de pe unde am fost pana acum cei de aici mi s-au parut cei mai cinstiti si corecti.
Cu alte cuvinte este o zona foarte frumoasa, cu dealuri si munti, mult spatiu si foarte frumos.
A.. si inca ceva. Ca sa locuiesti aici trebuie sa stii limba maghiara :)
Kosonom! Teshek poroncioni!
Orasul 15 - Odorheiul Secuiesc
Aici locuiesc secuii, se vorbestea maghiara la greu, oamenii sunt de treaba iar zona arata extraordinar. Magnifice sunt peisajele parca rupte din rai si splendide unduirile dealurilor verzi, de un verde, care te patrunde in ochi si in suflet si te face sa zambesti. Oameni gospodari, case mai vechi, dar bine intretinute. Frumos.
In drum spre Odorhei.
Orasul 14 - Sighisoara - 33.000
Ei... doar nu o sa scriu de Sighisoara cum ca are chestii vechi. As vrea sa scriu mai degraba ceva ce poate putini stim. In extrasezon, singur pe strazi, parca pare cam trist acest oras mic de 33.000 de oameni. Adevarul este ca oamenii astia nu prea au ce face. Chiar nu imi dau seama cu ce se ocupa. 33.000 de locuitori inseamna jumatate de stadion mare.
Am auzit insa niste crestini intr-un parc. Cantau. Imi cam venea si mie sa cant cu ei, dar facusera un fel de "cerc" iar pe banci nu mai era loc, asa ca am vizitat o parte a orasului, in care nu mai fusesem. In oras e lniste, seamana cu un sat, iar pe dealuri locuiesc in parte tzigani.
Mi-am mai luat si un "desfundator de ureche" - (vezi orasul 12- unde am facut eu sarituri). Mi-a intrat apa in ureche si in afara de un tiuit puternic tot timpul nu prea mai aud bine... semnele batranetilor.
In rest am vazut un soarece mort pe strada, niste geamuri sparte si inca o placuta de mai jos.
Zice "in amintirea lui Rolf Schser, nascut 1915 in Sighisoara". Era pe o banca, abia observabil.
Ma gandeam cine o fi omul asta si ce legatura are banca aceasta cu el???
Si pana la urma ce mai conteaza? Inevitabil in momente din asta imi vin in cap o invazie de intrebari despre existenta, viata, moarte, cateva raspunsuri, si iar intrebari.
Numele tau o sa apara undeva, la fel de mut ca cel de pe placuta asta, singurul merit in viata fiind acela ca te-ai nascut... unde te-ai nascut? Oare faci ceva cu viata ta? (nu e retorica, intrebarea).
Orasul 13 - Sfantul Gheorghe
Gheorghe acesta este un oras, in care 75% din populatie stie si vorbeste limba maghiara.
In dorinta mea acerba de a conversa cu acesti oameni, si manat fiind de foamea care ma incerca tot mai mult - am intrat intr-o shaormerie la strada. Pentru a-mi demonstra inca odata ca sunt eu, creierul meu a copt o intrebare cu care eram sigur ca voi capta atentia oamilor din shaorerie, care se uitau la mine ca la un strain. I-am intrebat deci "Cum se zice in ungureste la shaorma?" :)) "Shaorma" - au raspuns ei, zambind sec. Genialitatea intrebarilor a scazut brusc si a atins cote negative, odata cu urmatoarea intrebare victorioasa "Dar la Kebab?". Apoi mi-au spus cum se zice la aia si ailalta in ungureste si am avut o mica conversatie faina. Am zambit si am ras cu ei. Apoi am infulecat shaorma (ungureste "sha-or-ma") si bineinteles am dat pe mine.
Cateva poze din Gheorghe
La plecare: in Gheorghe vremea e schimbatoare
In fata la shaormerie
Monument
Orasul 12 - BRASOV
Inapoi la origini. La mine acasa - orasul s-a scnimbat mult in ultimul timp: trafic, aglomeratie, fitze, prea multe masini cu numar de Bucuresti, prejudecati. Dar este orasul meu natal si este frumos.
Am fost la piscina "Aqua Magic" din Brasov impreuna cu Cosmin. M-am dat pe topogan (tobogan?) de era sa cad, am stat la taifasuri in jacuzzi, am sarit bomba in bazin, am discutat, ne-am vaiatat - fiecare cu ale lui, ne-am sfatuit unu pe altu cu sfaturi care mai de care mai intelepte.
Ultima data cand am fost la Aqua Magic am vrut sa sar de la trambulina de 3 m si de 5 m. Si nu am putut. Mi-a fost frica, cu toate ca imi propusesem. M-am apropiat de margine si m-am uitat in jos, apoi am stiut ca nu voi sari si usurel, usurel m-am intors pe unde am urcat.
Ieri am stitu ca trebuie sa sar, la fel ca data trecuta, am stiut ca o sa imi fie frica (si asa a si fost) si inainte sa sar mi-am prospus sa o fac indiferent de ce voi simti cand voi fi pe margine. Asta imi zicea si Cosmin - sa sar indiferent de circumstante. Ma gandeam cu groaza ca o sa fie un sentiment urat, de cadere in gol, de lovire a apei si va trebui sa am curaj.
A fost exact cum credeam ca o sa fie - greu. Dar am sarit de la 3 m.
Stiu, stiu... e putin... asa ziceam si eu privind de jos. Dar cand esti sus lucrurile se schimba :)
Sper ca din asta sa invat ceva!
Data viitoare incerc sa sar de la 5m!
Orasul 11 - Bucuresti
In weekend am fost in Bucuresti, "acasa". Oboseala, sora-mea, Ikea, role, parc, biserica, prieteni, bucurie, oboseala, conferinta, amintiri, un pic somn.
Ce este mai frumos decat sa pleci la drum dis de dmineata, sa simti aerul curat pe geam in limiste si armonie, sa conduci masina pe drumuir libere si frumoase?! Am plecat deci din Bucuresti luni dimineata cu speranta ca voi calatori in liniste, voi avea timp de gandire, cugetare, rugaciune. Speranta mea naiva s-a spulberat dupa primele 10 minute de condus.
Bucuresti - oare unde or merge toti astia la ora asta?
Ajuns in Ploiesti, scapat in de aglomeratia din Bukale si cu speranta ca voi calatori in liniste... bla bla bla (copy paste de mai sus)...... dupa primele 10 minute de condus.
Rapuns corect: Ploiesti! Toti aia din Bucuresti merg la Ploiesti!
Am reusit sa ma enervez putin abia in Ploiesti. Am rezistat tot drumul de acasa pana in Ploiesti. Este o noua performanta pentru mine.
Nu stiu cat de lung o sa fie postul asta - maratonul tocmai s-a prelungit. Saptamana asta chiar daca parea mai grea - parca a fost mai usoara. M-am simtit purtat de Dumnezeu, chiar daca nu prea m-am rugat, nu prea am citit. Ii multumesc Lui ca m-a trecut si de aceasta incercare.
Slava tie, Doamne.
Orasul 10 - BOSTON-ul Romaniei
Botosani asta e un oras care credeam ca este cumva mai sarac, apoi pe la intrarea in BT mi s-a parut ca e mai bogat, apoi iar sarac. Am fost un pic si la plimbare prin oras, condus fiind de bastinasi, prieteni vechi :).
Nu prea sunt multe de vazut, totusi exista o zona pietonala, oameni, ackshient, parcuri. Si chair intr-un parc, uimit fiind de zona inconjuratoare m-am asezat pe o banca foarte curata. Prea curata. Era proaspat vopsita :). Bine ca nu s-a luat nimic de pe banca pe mine - nu as fi vrut sa plec de acolo furand vopsea.
Ceva fabrici de costume - produc doar pentru hexport. 5-6 milioane costa un costum cu eticheta de 350 EUR. Merita. Eu m-am cam zgarcit si nu mi-am luat, dar data viitoare merg cu microbuzu si le vand in Bucuresti.
Banca cu pricina.
O casa frunoasa.
Pe drum inapoi m-am oprit in orasul - sato- comuna - "Flamanzi". Il voi numi:
Orasul 10.1 - FLAMANZI
Crezand ca sunt vreun mare medic stomatolog bastinasii m-au invitat sa le pasesc in cabinet, sa ma imbrac in medic si chiar sa realizez o extractie dentara :))
Eu - mare medic stomatolog.
Operatie reusita- pacientul mort
De aici am pornit mai departe pe drumul serpuind si plin de "petarde" - gropi adica, spre Iasi.
Oboseala s-a facut simtita mai ales in tren inapoi spre Bucuresti.
In Iasi am mai facut cateva poze- m-am simtit putin vinovat ca in prima etapa de poze am fotografiat doar o intersectie.
Ia ghiciti de unde este poza asta! Cine stie??????????
Da asta?
Intr-un final incursinea mea in Moldova si Bucovina a luat sfarsit. Am simtit un fel de mic regret ca plec, trebuie sa recunosc. Am ajuns in Bucuresti noaptea dupa 7 ore de durere de plictiseala.
Orasul 9 - PUTNA
E o zona imbelsugata si frumoasa. Comparativ cu zona din sud a patriei noastre zona asta pare sa prospere cu fonduri din "strainatate" - cu preponderenta Anglia, Spania, Italia. Oricum e bine ingrijita si gospodara toata partea de la Suceava - Radauti - Putna.
Am fost si pe la cateva fabrici de pantofi... ce au cei de la Leonardo se gaseste aici la 90 RON perechea. Iar la reduceri - 50 RON.
Zona este frumoasa. Am intrat si in manastire si am intrat in vorba cu pictorul de acolo. Mare pictor Mihai asta. Picteaza interiorul manastirii Putna de 8 ani deja, si iarna picteaza biserici prin Iorania, Ierusalim, USA. Tare omul.
In drum inapoi catre Suceava am trecut si pe la locuinta lui Daniil Sihastru. Nu stiu mare lucru despre el, dar mai jos sunt cateva poze cu locuinta lui.
Zona aceasta rurala pare cea mai prospera din Romania.
Sunt foarte multe de spus, saptamanile acestea nu au fost usoare si cu siguranta am intalnit foarte multi oameni, am avut tot felul de experiente, si am mai cunoscut si eu tara mea.
Manastirea Putna.
Schita pentru o pictura bizantina din manastire. Dureaza cel putin 8-10 ani ca sa pictezi o biserica in stil bizantin, sa istorisesti evangheliile in pictura, precum si cateva intalmplari ale lui Stefan. Stefan cel Mare.
Pictorul - am vorbit despre icoane, iconoclasti si un tratat despre invingerea iconoclastilor in sec 14. De fapt el a vorbit. Am apreciat deschiderea lui de a discuta. I-am facut un compliment legat de barba lui si am plecat :)
Aproape de Putna a locuit Daniil Sihastru. Pentru cine nu stie cine este sugerez www.wikipedia.com
Orasul 8 - Radauti
Mai degraba am trecut prin Radauti, spre orasul 9, care este de fapt localitate- sat: Putna
Orasul 7 -SUCEAVA- la bucovineni acas.
I-am incurcat - le-am zis ca sunt moldoveni si s-au suparat pe mine. Pe drum spre Suceava am fost primit cu o "invazie de carabusi". Sute de carabusi "carnosi" si-au dat viata pe parbrizul masinii, sau au ramas cel putin handicapati. Si erau mari...
Am ajuns la un hotel foarte frumos si am fotografiat baia cu o super cabina de dus. Sunt roman si cum nu am mai vazut asa ceva decat in vitrine a trebuit sa intru si sa ma spal ... 1 ora seara si una dimineata :))
Asa curat nu am fost niciodata.
Suceava se claseaza pana acum pe locul 1 in clasamentul oraselor. A intrecut pana si Craiova.
Si acum sa il laud: Este exuberant de frumos orasul, minunatie extraordinara. Stateam pe un deal cu gura cascata putin si zambetul larg, aproape pana la ureci, cu care imi venea sa aplaud.
Este frumos ce sa mai.. si zona bogata frate... vile, viloantze, case.... sute... mii!!! Nu, nu exagerez! Sunt mii de vile frumoase...
Acum cateva poze si de aici. (Vilele am uitat sa le fotografiez)
Carabus mort la benzinarie!
Baia, de care ziceam... curatenia de acum o voi compensa la vara pe munte :))
Pictura
Turn ... acolo unde e turnu asta e Mall-ul din Suceava. Usor de reperat.
Tot acolo.
Orasul 6 - IASI- la moldoveni acas.
Am mai fost odata in Iasi inainte sa incep sa fac poze. Si am vazut una, alta. De data asta am venit cu trinu, am poposit la McDonald's langa gara, am intrat in vorba cu un tip. Apoi mi-am vazut de lucru. Poze nu prea am...
Din pacate nu prea e acshient (accent). Dupa lucru am mers la Suceava la hotel.
Seara spre Suceava...
Ziua in Iasi... Moldovenii si Bucovinenii conduc ok. Nu prea am vazut "petarzi" in trafic.
Un restaurant fain la care am mancat. Foarte frumos amenajat cu bun gust si mobila, care se potriveste.
Orasul (satul) 5 - BRADULETZ
De 1 mai am fost cu tinerii din biserica la Braduletz - in jud. Arges. Iar pe autostrada, iar cu fundul pe scaun. Dar a fost bine.
Cateva cuvinte despre 1 mai: mici, carne, foc, ploaie, broaste, cai, balega, senin, "TRUST FALL", ploaie, toaleta turceasca, casa chirpici, masini, discutii, frig, frumos, meditatie, gandire, ploaie, oboseala, ma doare spatele.
Dupa ploaie si furtuna, va veni o zi mai buna, soarele va straluci mai luminos....
Ploaie...ploua... apa, multa apa... noroi... ud.
hmm.... asa arata o planta crescuta pe langa usa unui WC turcesc, pe dinauntru )
Luminita de la capatul tunelului la lacul Vidraru.
Poze din categoria "wai ce dreaaaagut". Si nu, nu am mancat-o pe gratar.
Orasul 4 - SLATINA (+Dragasani)
Foame, stres, foame, stres. Iar intre timp aceste imagini. Ajuta importriva stresului.
Culturi de rapita... In poze nu se vede foarte frumos, dar in realitate este din nou - hiperdeosebit.
Rapita
Alro Slatina, Pirelli Cord, industrie grea... oameni dati afara. Cam trist.
Drumul bun. Peisajul frumos.
Am observat ca atunci cand lucrezi mult cu partea stanga a creierului (logica, matematica...) partea dreapta (culori, creativitate) parca sta pe loc, iar cand are ocazia parca rabufneste.
Orasul 2 "reloaded" - CRAIOVA
Alte minunatii in Craiova - un fel de "Viena" in Romania - un peisaj pitoresc extraordinar. Frumos frumos, frumos. Eram extaziat aseara, nu stiu cum sa spun - extaziat. Ma uitam in jur, eram cu un prieten in Craiova - in cel mai mare parc natural din estul Europei. Era magnific, parca eram in alta lume, poate si de la oboseala... dar ceva de vis. Nota 10+.
Cateva poze facute cu telemfonul meu - nu chiar modern.
Lei + leoaice la gradina zoologica cumva. Foarte fain. Foarte mari animalele astea.
De pe pod se vede asa.
Copac...
20 de comentarii:
Frumos, frumos, frumos!
Mi-a placut ideea cu cele doua parti ale creierului, dar cred ca la tine este si foarte antrenata partea creativa si usor de activat pentru ca ai ochii si inima deschise pentru poezie si frumos.
Mie stii ce imi place la blogul tau, sau mai exact spus la felul tau de a spune lucrurile?
Ai un mod afectiv de a starni gandirea, de a-l face pe celalalt sa aiba o reactie cerebrala.
Cat despre campul galben, raza de soare, vantul, culorile, chiar te fac sa celebrezi viata .
Hai ca m-am amuzat! Mai ales cand ti-ai exprimat complimentul cu privire la barba pictorului, parca mi te-am imaginat, desi nu te-am vazut :)) Trebuia sa-i spui mai multe, Dan, ca sa se simta apreciat si sa zambeasca in poza, asa ca in filmuletul acela "Validation"
Multumesc frumos pentru ca-mi dai ocazia sa vad aceste orase prin ochii tai! Inca nu am avut ocazia sa le vad cu ai mei.
Banuiesc peisajele sunt mult mai frumoase. Nici un aparat foto nu poate sa redea cu exactitate ceea ce ochiul poate vedea! Nu exista lucru facut de om (aparatul foto) care sa se compare cu cele create de Dumnezeu (ochiul, natura).
<><
Eu sunt pacienta despre care se zice ca sunt moarta...surpriza: sunt vie si tastez si eu pe blog la bastinasu de la Capitala. Fain DAN! EU CHIAR MA BUCURAM DACA-TI RAMANEAU CATEVA DUNGI DE LA BANCA PROSPAT VOPSITA PE PANTALONI ;))
Ma bucur ca ai fost si la mine la cabinet, am avut si eu o data ocazia sa te las fara dinti, dar nu mi-a mers, rolurile s-au inversat!
Succes in tot ce faci sis apui aici pe blog locurile care le vezi, ca ce pui tu pe blog nu apare la stiri!;)
Alina C
Sper ca aceste "plimbari" sa nu te oboseasca sau sa-ti rapeasca timpul cu Domnul.
Domnul sa foloseasca acest lucru spre zidirea ta!
<><
ESte Sala pasilor pierduti?
Eu zic ca-i gara...gara din Iasi
in Iasi la moldoveni;)
Alina C
Da, pai moldovenii stiu!
Este gara din Iasi.
Tare!
dan
Ah, s-a dus tot farmecul.. bastinasii (prieteni vechi) ies la iveala :)). Era mai misterios asa, lasa loc imaginatiei, visarii..
Uite ce de amintiri s-au nascut in calatoriile acestea in ale caror culise ne-ai lasat si pe noi sa privim! Ne-ai spus despre urateniile vietii dar si despre frumusetile ei si mie mi-a placut.
Am mai primit comentarii pe mail, de la cei mai rusinosi cititori.
Pana la urma ma bucur ca am putut calatori si cunoaste asa de multi oameni.
Psalmul 50:14
Frumos Barladul :), nu stiam ca au pus scaune in gara :), intr-adevar se citeste mult acolo :) (nu, nu etichete la bere cum ar zice altii), asa cum iti ziceam si pe chat (unde tu rar raspunzi, pe blog am mai multe sanse :) ) ai fi facut un bine daca mi-ai fi spus...nu imi strica un pachet de acasa (cu cartzi, evident).
Bastinasa nemisterioasa
Servus Antonella!
Am vazut ca mi-ai scris, am citit, dar nu am putut raspunde. Ziceai ceva de adus zacusca :).
Da, uite am fost si pe la tine, prin orasul natal. Hotelul era cam comunist, dar in rest ok.
Ma bucur ca ai scris (si pe chat si pe blog)
Saru-mana.
Dan
Cu permisiunea autorului pun acest comentariu pe blog:
"Tot am vrut sa las ceva comments pe blogul unde reusesti sa pui gandurile tale in cuvinte...si ceva poze; lucru care nu iese tuturor - desi se straduiesc. M-am amuzat f tare cand am citit ultimile postari...plimbarile pe la moldoveni, olteni - f fain.
Imi place cum ai surprins in cuvinte unele aspecte care credeam ca doar "fetele" reusesc sa le vada asa....daca nu te vedeam cu ochii mei, mi-as fi pus un semn de intrebare (hehehe) - e o gluma, sper sa o intelegi ca pe un compliment si sa nu te superi.
Oricum, fain ca ai ocazia sa te plimbi...ca ai curaj sa o iei singur din loc...as face si eu la fel, dar e mai complicat 4 girls.....U know.....
Iti doresc sa te tii in continuare de astfel de (shotii)- plimbari si cu ocazia asta cei care stam inconchistati in camarutzele de beton armat intr-un cartier din Bucurestiul asta zgomotos si prafuit...sa resimtim un moment de respiro macar din pozele si relatarile celor care se bucura sa le vada "live".
Puterea, intelepciunea si dragostea lui Dumnezeu sa te insoteasca pretutindeni, Tschuss"
Raspuns:
1. Multumesc
2. Nu, nu am plecat in concediu si nici din proprie initiativa... E un "maraton".
Dan
http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0
:)
Multumesc de link dar youtube e banat la noi. Cred ca o sa il vad odata... nu stiu cand.
d
Bine ai revenit!Sigur ai facut treaba buna pe unde ai fost si ti-ai indeplinit onorabil misiunea.
Multumesc de urare. Nu stiu daca "sigur", dar mi-am dat silinta.
@ anonim
Am vazut linku' de pe youtube. e frumuselul acela - ala de la eurovizion, care canta despre basme. Canta frumos baiatu'.
d
hey..in imaginea intitulata de tine "Liberate" este o piesa din puzzelul lui Ebbe. o numesc eu casa puzzle, asa-i?
ce nice :)
ps: faine poze
C
ce mult timp a trecut de-atunci..s-a mutat deja in ea?
C
Trimiteți un comentariu