duminică, 27 ianuarie 2008

Plinatate.

Am primit o carte: "Dimineata si seara" - se numeste cartea. De Charles Spurgeon. Daca nu stii cine e tipul asta da un search pe wikipedia, sigur trebuie sa fie.
Si el vorbeste pe 27 ianuarie despre plinatate, si iata ce scrie "Caci toti am primit din plinatatea lui" - Ioan 1:16 - si prin toti se rerera si si la mine si la tine ( considerand ca il cunosti personal pe Hristos)
Si explica un pic plinatatea asta, plinatate lui Hristos: plinatatea victoriei sale, invierii sale, binecuvantarilor sale, dreptatii sale, intelepciunii sale, plinatatea harului sau de a te sfinti, pur si simplu plinatate de satisface orice nevoie a ta.
Si ai primit si tu, credinciosule.

Dar la fel ca si mine ori ai uitat ori nu ai stiut de la bun inceput ce inseamna asta, ori ... ai ignorat lucrul acesta si te-ai dus pe calea ta si ai refuzat plinatatea asta.
Iar acum te intreb pe tine ce ma intreb si pe mine: "Cat ai de gand sa mai continui asa?" Serios acum... Cat ai de gand sa preferi pacatul, in loc de binecuvantare? Sau cat ai de gand sa te concentrezi pe tine si problemele tale si nu pe Hristos?

Poate ca mai e timp, poate ca nu, dar in dimineata asta iti zic sa lasi orice faci, sa lasi orice intristare sau ce mai ai tu pe cap, si sa vii inaintea lui Hristos.
Dumnezeu cu noi - Matei 1:23

3 comentarii:

Anonim spunea...

Legea data prin Moise ne poruncea sa facem un lucru,dar acum Hristos ne da si puterea sa-l implinim.Lipsa noastra e umpluta de El,El ne-a dat plinatatea din ce e El,din caracterul Lui si loialitatea Lui.
Si eu am citit sau am auzit despre ceea ce se numeste viata cea mai inalta,sau cea mai adanca,sau cea mai bogata,sau cea mai plina,sau viata din belsug.Si cred ca numai dragostea lui Hristos fata de noi ne da o energie nesfarsita si o putere careia nu-i poti rezista.Cred ca slabiciunea vietii noastre se datoreste si faptului ca noi nu ne ocupam cu aceasta iubire care are in puterea ei totul si care va lucra totul in noi.
Adina

Unknown spunea...

Tot pe 27 ianuarie, dar Oswald Chambers scrie: "I say to you, do not worry about your life . . . ." Our Lord says to be careful only about one thing-our relationship to Him. But our common sense shouts loudly and says, "That is absurd, I must consider how I am going to live, and I must consider what I am going to eat and drink." Jesus says you must not. Beware of allowing yourself to think that He says this while not understanding your circumstances. Jesus Christ knows our circumstances better than we do, and He says we must not think about these things to the point where they become the primary concern of our life. Whenever there are competing concerns in your life, be sure you always put your relationship to God first.

"Sufficient for the day is its own trouble" (Matthew 6:34). How much trouble has begun to threaten you today? What kind of mean little demons have been looking into your life and saying, "What are your plans for next month— or next summer?" Jesus tells us not to worry about any of these things. Look again and think. Keep your mind on the "much more" of your heavenly Father (Matthew 6:30).
Si...as mai adauga eu: bucurati-va de Domnul si de plinatatea in toate care numai de la El poate veni.
O zi buna!

Anonim spunea...

Si chemarea e mult mai inalta de atat. Nu sunt binecuvantarile atat de importante pe cat este scopul nostru suprem...acela de a aduce Lui slava. Am fost uimita cand am inteles pentru prima data cat de gresit intelegem noi lucrarea lui Dumnezeu si ne punem pe noi in centru, in loc sa-L punem pe El. Sa ne ajute Atotputernicia Lui sa avem in noi mereu dorinta de a-L proslavi si mai mult...si sa uitam de noi si de dorintele noastre egoiste.
Si atunci binecuvatarea Lui va fi peste noi negresit...si necurmat.
Atata tot! Sa nu uitam pentru ce am fost creati : sa se arate in noi slava Lui.

Flag counter?

free counters

Stat