vineri, 26 iunie 2009

VMV


Sora mea si cu mine


Am fost si la mare (apropo de barci)dar valurile au fost prea mari si dupa ce m-au lovit cateva am iesit din apa ca mahmur si nu mai puteam umbla drept. La VMV (Vama Veche). Iata si familia Babu - Dan Babu (fratele) si Cristina Babu (sora-sa). In mod evident frumusetea nu s-a impartit in mod egal in familie.











5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place sa te citesc spunand "eu fac asta" ,"eu simt ca...", imi place ca nu esti impersonal. Si sunteti o familie frumoasa.

Dan Babu spunea...

Multumesc.
Nu rezulta foarte clar ca ea este sora mea, dar am mai adagat la post...

Imi zicea cineva ca nu e bine sa spun "eu fac, eu dreg". Si prin faptul ca foloses aceasta exprimare incerc, cum ai vazut, sa fiu eu, personal. Pe de alta parte ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca El face lucrurile prin mine, adica nu eu.

D

Anonim spunea...

Exact, Dan! Tot ceea ce faci, daca e ceva bun, nu e de la tine!
Doar atunci cand te intorci spre Dumnezeu, devii tu, acel Dan pe care Dumnezeu l-a avut in plan! Abia atunci capeti o personalitate, un caracter (frumos).
Este bine ca scrii despre ceea ce Domnul face prin tine si in tine!

Nu uita ca El se foloseste de tine, la fel cum se poate folosi si de o pasare pentru a-si duce la implinire planurile! Slavit sa fie El pentru ca isi implineste cu credinciosie planurile!

<><

Maria Ghibu spunea...

adica tu esti ala destept?:) Salve, Dan! sper ca esti bine. Am mai citit pe blog.

Dan Babu spunea...

Servus Maria
Da - in termeni relativi
Nu - in termeni absoluti

Cu toate ca atunci cand eram mai mic si se spargea ceva prin clasa profesoara intreba : "Cine a fost desteptul asta?". De obicei ridicam eu mana si se parea ca toti colegii mei accepta... :)

dan

Flag counter?

free counters

Stat