luni, 2 noiembrie 2009

Merge omul, merge, dar se mai intoarce si acasa




http://translate.google.com/#

Merge omul merge, dar se mai intoarce si acasa
Proverbul vechi care zice "Calatorului ii sade bine cu drumul" este fals. Drumul este obositor si greu, dar destinatia este importanta. As spune mai degraba ca calatorului (observati cacofonia) iubeste mai mult destinatia decat drumul. :)

Am ajuns inapoi in Romanica, in ciuda asteptarilor mele. Drumul intors a fost mai usor decat la dus, dar totusi lung si greu.
Am mers 15 ore cu trenul, apoi am petrecut o zi in aglomeratia din Calcuta si in final am pornit spre aeroport. 2 ore de asteptat in aeroport + 5 ore de zburat ne-au adus in Dubai, unde am pierdut timpul prin magazine si am dormit ca boschetarii dupa niste banci in zona cu mochete. In total am stat in Dubai 12 ore. Apoi inca 5 ore de zbor ne-au dus la Istanbul, iar dupa inca 4 ore de stat aici ne-am pornit spre Bucuresti. Drumul a mai durat o ora.
De la Aeroport a mai durat inca 1 ora jumate pana acasa.
Si ce bine e acasa.
Total = cam 45 de ore.

Azi dimineata m-am trezit la 3. Inca sunt putin defazat si uimit de frigul din Romania, mirat de faptul ca nu sunt in India.
M-a sunat cineva din Bucuresti ieri si m-a trezit din somn. Nu stiam in ce tara sunt, cat e ceasul si ma gandeam doar cat costa apelul international. Nu stiam daca dorm si visez ca sunt in India, sau chair sunt in India si visez ca sunt in Romania... A fost ciudat :))

A fost o experienta unica, deosebita, emotionala, grea, cu multe lectii pentru mine.
Dumnezeu m-a invatat sa fiu ascultator de El, sa ma incred in El si sa fiu multumitor.

Ma bucur in primul rand pentru Daniel, misionarul la care am fost, pentru caldura cu care ne-a primit, pentru ce ne-a invatat si pentru ce ne-a invatat Dumnezeu insusi. Pentru ca El ne-a onorat prin a ne pune sa ii marturisim Evanghelia si numele Lui si ne-a folosit in slujba Lui.

Asadar vin bucuros, nedumerit de viata din Romania, cu multe intrebari cu care Domnul m-a cercetat, cu nadejde, cu putine raspunsuri (dar importante), cu haine si cadouri si mai ales - cu multumire.
Suntem mai multi care vom purta in rugaciune pe prietenul nostru si tara aceasta asa de mare si cu asa de multi oameni.

Bye- bye India. Ne vedem la anul :)

Dan

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai revenit! Se pare ca la un moment dat ne obisnuim cu oamenii faini de langa noi si uitam ce minunati sunt!Ne-ai lipsit tu si suflul tau binefacator!

Dan Babu spunea...

:) Uuuuu... multumesc de compliment, dar nu stiu daca sunt asa de fain si minunat precum zici.
Iar despre suflul meu binefacator ... daca am luat gripa porcina de prin aeroporturi sau din avioane o sa se transforme suflul asta in tuse seaca si boala.

:)

Anonim spunea...

Da, da, subscriu si eu la ce s-a spus si-mi amintesc de un text din cartea "Alice in Tara Minunilor" in care Alice a intalnit o pisica "al carui suras mai flutura inca prin aer si dupa ce a disparut". Bine ai venit!Asteptam sa ne scrii ce ai simtit, ce ai vazut in ochii oamenilor, ce te-a speriat si ce te-a impresionat, cum ai fost pus la incercare, adica tot ce a insemnat sa deschizi acesta usa numita India.

Anonim spunea...

Domnul sa înflăcăreze pasiunea ta pentru India și să te folosească în continuare spre slava lui!

Dan Babu spunea...

Chiar ma gandeam la India zilele astea si la posibilitatea de a merge si sta mai mult... 6 luni.
Nu cred ca am o "pasiune" pentru India... inca.
:)

Flag counter?

free counters

Stat