luni, 2 iunie 2008

Mix Postmondern

Dragi gospodine.
Azi vom gati o supa speciala numita "Mix Postmodern".
Daca ma intrebati la ce va foloseste acest mix postmodern va pot raspunde: mixul este pentru aceia, care vor sa "fie liberi de sabloane", fara inhibitii, pentru toti aceia, care iau ce este bun din fiecare parte si prin propriile lor eforturi remrcabile se fac sa creada acest amalgam de culturi, rituri, traditie, biserica, Dumnezeu, religie si altele. Remarcabil este faptul ca dupa realizarea supei gospodina o si mananca.

Dar vorba lunga saracia omului... iata CUM se face

1. Supa din plic - supa alfabet. Trebuie supa alfabet din plic pentru ca informatia sa fie gata mestecata de altii, pentru gospodinele incete la gandire, sau pur si simplu comode... este ingredientul perfect.

INSTANT - pentru ca azi nu mai avem rabdare... vrem sa punem noi lucrurile in miscare,
GATA - pentru ca nu mai putem filtra adevarul de minciuna... sau e prea greu.
DIRECT- mergem pe principiu relativismului... bagi litere in supa si ies propozitii logice.

2. Dragi gospodine... puneti apa la fiert, adaugati supa instant alfabet. Pe ambalaj scrie un litru, dar nu va luati dupa CUVANTUL SCRIS, puneti cum vrea muschiul vostru. In fond... cine sunt EI sa ne spuna NOUA cum sa facem lucrurile.

3. DEODATA bagati in supa niste soia. Da, soia modificata genetic sau nu, sau mai puteti introduce orez sau paste, ca sa traga apa in surplus.
De obicei rezultatul prelimiar al mixului nu este potrivit cu asteptarile, atunci pur si simplu trebuie ajutat. Daca Dumnezeul real este prea direct cu noi, nicio problema, il ajustam dupa imaginatia noastra sa fie mai mangaietor ... da... Mixul Postmodern.
4. Dupa ce ati facut in oala un fel de "TERCI" scoateti tot afara in farfuri.... DAR... nu e gata.

5. Se serveste cald impreuna cu cascaval sau cas. Da... Mixul a iesit prea simplu... mai trebuie ceva nou, pentru ca ne place NOUL, ceva natural pentru ca nu vrem sa MURIM asa de repede...
Reteta nu este patentata, se pot folosi total alte supe, total alte idei, doar este postmodern.

Pofta buna.


5 comentarii:

Anonim spunea...

Da' cine te-a suparat?

Dan Babu spunea...

Eu cateodata nu mai recitesc ce scriu. Daca as face asta m-as mai cenzura, apoi din nou si din nou... pana cand nu as mai spune nimic.

Ciorba asta chiar exista si chiar o mananc eu. Asa se si numeste, doar ca exista paralele intre cum am facut-o si cum m-am surprins si pe mine gandind, dar si pe altii.

M-am intalnit cu niste prieteni saptamana trecuta si le-am facut Mix Postmodern...nu le-a placut... s-a facut mix postmortem :D

d

Anonim spunea...

Interesant mod de a pune problema..imi place metafora si esentialul ...cum l-ai surprins...
nice .God bless!

Georgiana spunea...

Daca consumi constant...inseamna ca e buna,nu?Atunci cand vei prepara delicioasa ciorba contemporana vrem si noi reteta!P.S.:te felicit ca nu recitesti!Dupa cum ai spus si tu e posibil sa te cenzirezi,sa renunti la ceea ce este esential:personalitatea ta cu bune si rele!

Dan Babu spunea...

@ anomim: tu m-ai suparat, anonime!

Flag counter?

free counters

Stat